企圖塑造捷運站出口之門戶意象並配合辦公室間之節能彈性之需求,立面採外包金屬帷幕及金屬線板搭配天然石材窗牆面,增加立面層次感,建物採簡約及現代化造型反映捷運站之流動意象合乎現代潮流並具前瞻性及時代感。

 

 

 

 

 

Here the design attempts to use the entrance to the MRT station to create a look that will make the office areas look energy-saving and flexible. The exterior surfaces of the building feature metal curtains and metal strips that add a layered effect, while the interior is spare and functional in its modernity, a reflection of the station’s role in getting traffic flows in and out with efficiency.

 

地點|台灣台北市

用途|捷運設施/辦公室/商場

業主|台北市農會

建築規模|地上15層,地下4層

總樓地板面積|12,650.72m2

完工時間|2013

 

Location|Taipei, Taiwan

Use|MRT facilities/Offices/Commercial

Builder|Bureau of Agriculture, Taipei City

Specifications|15 levels aboveground, 4 levels underground

Total Floor Area|12,650.72m2

Completion|2013

台北市農會捷運聯合開發共構新建工程

Joint MRT/Agricultural Bureau Building, Taipei
 

1/1

建築設計

張昌明建築師事務所  篙建聯合建築師事務所 

電子郵件:cmc5.tpts6@msa.hinet.net

地  址:10684 台北市大安區信義路四段1號4樓之8

Taipei Taiwan

電  話:886-2-2707-0405

傳  真:886-2-2707-0407

您有任何疑問,請與我們聯絡!

  • Facebook Basic
  • Vimeo Basic